Post by pillreshodecas on Feb 10, 2022 3:18:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Primitive Brothers : Endless Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Primitive Brothers : Endless Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas glitch dārgakmeņi ▞▞▞
▞▞▞ Primitive Brothers : Endless Evolution 2022 version ▞▞▞
Spēle ir diezgan jautra, taču jauninājumu atteices līmenis ir absolūti smieklīgs un liek man personīgi vairs netērēt reālās pasaules naudu šai spēlei.
Reklāmas balvas nedarbojas, ja vien tā nav reklāma, kuru esat spiests skatīties, jo spēlei nav atlīdzības, taču nav skaidrs, cik daudz, ja izstrādes komanda neizlabos spēles kļūdas.
Es absolūti mīlu šo spēli! Es to lejupielādēju, domājot, ka atinstalēšu to tāpat kā lielāko daļu citu mobilo spēļu. Bez piespiedu reklāmām, pieklājīgi smieklīgi. Noteikti iesaku!!!
Tā ir diezgan muļķīga spēle, taču līdz šim tā ir jautra.
Diezgan laba spēle, es nedomāju, ka tā ir visu laiku labākā spēle
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulacije zrn
Nespēlējams. Tas avarē b4, kas spēj pat spēlēt.
meh
Man patīk stāsts un tā labi izstrādātās funkcijas
Man nav jāmēģina spēle BC, tas neļauj man atvērt spēli, tā ir pilnīgi melna, un tā aizver lietotni, neko nesakot, esmu noguris to izmantot daudz pirms mūsu ēras, es redzēju, ka tā bija laba spēle, bet tā paliek. aizverot lietotni, neļaujot man to atskaņot
Tagad esmu 101. stadijā, un tagad reklāmu funkcija nav īsti noderīga, jo es varu skatīties tikai 1 vai 2 reklāmas, bet, lai gan reklāmas tiek atskaņotas, es neko nesaņēmu.. es domāju, ka šī spēle varbūt maksā par uzvaru?
Man tas patīk, jo tas ir tik forši
Man patīk šī spēle, tā attīstās ātri, ir daudz posmu, ļoti maz mikro darījumu, viena no labākajām bezmaksas klikeru spēlēm, manuprāt. 5 zvaigznes!!
Thjs lietotne ir ļoti jautra un ļoti vienkārša, un tajā gandrīz nav reklāmu, taču pēc kāda laika tā arī mani aizrauj no spēles, tāpēc es novērtēju 4 zvaigznes.
Primitive Brothers : Endless Evolution असल की नकल वाले गेम wtyl
Palaišanas avārijas, vismaz man, tas ir tāpēc, ka tālrunī ir instalēts Click Assistant, kas nedarbojas, bet tikko instalēts. Tā ir vismaz kļūda, ko saņēmu pēc tam, kad mēģināju palaist spēli pēc tālruņa atsāknēšanas (pirms atsāknēšanas es to nedarīju saņemt kādu ziņojumu)
Lejupielādēja to. Noklikšķinājāt uz ikonas, lai to atskaņotu, katru reizi, kad tas netiks garām ielādes ekrānam. Atinstalējiet un instalējiet vēlreiz, mēģiniet vēlreiz. Tas pats.
Šī ir labākā spēle, kas man šķita līdzīga citām spēlēm, līdz es to izmēģināju
Man tas ļoti patika, bet personīgi es domāju, ka būtu ļoti forši, ja jūs varētu ātrāk dabūt ieroci spēlē vai noskatīties, piemēram, 5 reklāmas par sava veida šauteni. Bet jebkurā veidā man tas ļoti patika, jums tas ir jāizslēdz. Bet sākumā ir mazliet romantikas btw
Šī spēle ir laba, bet, kad es nonāku līdz cīņai, es uzreiz saņemu sitienu
Ļoti atkārtojas
Šķiet, ka pagaidām ir pārāk agri, lai pateiktu, vienkārši atstājot atsauksmi, lai atbrīvotos no kaitinošā kursa
Jautra spēle un viegli progresēt, netērējot naudu, bet jeez o flip tur ir tik daudz reklāmu
Tas ir lieliski, bet, lūdzu, novērsiet šo problēmu, tiklīdz es pametu spēli un atgriežos, nedarbojas un katru reizi mani izsit
Tas ir lieliski par labu sezonas spēli, taču vienīgais veids, kā tas varēja notikt, bija panākt, lai komanda izcīnītu čempiontitulu spēlē, kuru sezonā iegūt ir visgrūtāk un kurā ir daudz jāiegūst.
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulátory mja
Spēles servera savienojums nav stabils, katru reizi, kad skatos reklāmas, spēle pēc tam nevar izveidot savienojumu ar serveri, tad atlīdzība tiek atcelta. Tad es nopirku ierobežota laika lādes piedāvājumu, tad pēc maksājuma izsūtīšanas spēle nevar atkal izveidot savienojumu ar serveri, tad nav nevienas lādes, kas ir nosūtīta uz manu noliktavu. Pls lapsa šo. Man ir e-pasts par pirkumu
Šī spēle ir laba, taču jūs nevarat mainīt kontus
Kas pie velna... Es pat neesmu iekļuvis lietotnē, pirms tā man liek atinstalēt automātisko klikšķu lietotni, kas manā tālrunī ir, kas arī izraisa šīs spēles aizvēršanu! SMIEKLĪGI!. Šī cita lietotne pat nav atvērta, kāpēc gan tas jums būtu jārūpējas? Es nespēlēju spēli, kas noteiks, kādas citas lietotnes drīkstu instalēt MANĀ IERĪCĒ. Paldies. Šķita laba spēles koncepcija. Kauns redzēt, ka tas to sabojā.
Ikreiz, kad atveru šo lietotni, tā vienmēr avarē!!! Lūdzu, izlabojiet šo avārijas problēmu!!! Es nevaru spēlēt šo spēli avārijas dēļ!!!!
Es vēlos, lai Google Play iegūtu 10 zvaigznes. Es vēlos likt tikai piecas zvaigznes, ielieciet 10 zvaigznītes. laba spēle cilvēkiem ir jāspēlē šī ☺️ ☺️
Man ļoti patīk, ka jūs varat atsākt atkal un atkal, un jūs iegūsit citu rezultātu
Lieliski un izaicinoši, un jums nav tik daudz jāmaļ, lai iegūtu lietas, un es nevaru beigt spēlēt. Tas rada tik atkarību.
Man patīk, ka jūs varat jaunināt, un ir jautri turpināt pieskarties katram priekšniekam, kas ir atšķirīgs
Tā ir jautra spēle, man tā patīk
Nav ne jausmas, kā notiek spēle. Avārijas no galaxy S20 ielādes ekrāna
Esmu spēlējis iepriekš, un spēle darbojās lieliski, mēģināju to spēlēt vēlreiz, taču tā avarē, kad tā nokļūst ielādes ekrāna sarkanajā daļā. Es novērtēju 5 zvaigznes, kad varu to ielādēt.
Magic Tiles 3 Nhạc rzgt
Tiešām jautri un izklaidējoši
Diezgan jautra spēle, ar kuru pavadīt laiku. Tas arī sniedz jums pietiekami daudz augstākās valūtas, izmantojot spēles balvas, tāpēc jums par to nav jāuztraucas.
Būtu labāk, bet ienīstu reklāmas.
Tas bija lielisks laiks, līdz jūs sasniedzāt Megalodon, kas būtībā ir atalgojuma mūris. Tagad nekas, ko jūs saņemat, jums nepalīdz pat attālināti. Es nesaņemu nevienu brāļa akmeni, jo es nevaru paiet garām tornim, un bruņas un ieroči tagad ir t4, tāpēc tas ir briesmīgs slīpums līdz t5. Ir pagājušas 3 dienas, un es nevaru tikt garām Megalodonam, ja vien neizmaksāšu 30 dolārus par kādu rīku, kas VARĒTU padarīt mani stiprāku. Nedaudz vīlies.
Lieliska spēle, bet es esmu atpakaļ, un mani spēles atiestatīšanas izstrādātāji, lūdzu, izlabojiet?