Post by pillreshodecas on Feb 10, 2022 3:24:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове увеличават примогемите ▞▞▞
▞▞▞ Cheerleader Champion Dance Off 2022 version ▞▞▞
Cheerleader Champion Dance Off Symulacyjne wgpi
Qko
Добре, това е просто много красиво приложение! Технологията за грим, коса и всичко останало направи такива крачки дори през последните две години! Мога да преживея младостта си! £0£ Просто съм изумен от положителното насърчаване да гласувам за други/хора по света. Имаме нужда от повече доброта, за да мога да кажа, моля, продължавайте напред всички-! живот? Може да бъде неравно каране, но си заслужава. Сега, що се отнася до етикета с цената? 9,99 долара? хайде... Вашата игра може да означава света за всеки на този свят - може би да намерите начин да намалите това?
Тази игра е супер. Аз я играя по часове. Обожавам я.😊💞💖💙💓💕😘😘😘😘😄😙❤❤❤❤❤❤❤❤💕💕💕💕💞💞💞💙💖💙💙💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓👏👏💞💓💓👏👏💞👏👏💞👏👏👏👏👏💞👏👏💞👏👏👏
добре, играта е много бъркана, изобщо не работи. Трябва да работиш повече върху нея и момичето отзад, когато танцува полата си, е докрай вдигната и когато се обличаш, цветът на кожата ти е различен от този цвят в огледалото. Трябва да работите повече с това. БЛАГОДАРЯ
Влюбен съм в тази игра, единственият ми проблем е, че има много облекла, които са заключени. Тази игра е направена за момичета и момчета, така че, моля, добавете и момчета мажоретки, освен че тази игра е невероятна
ОБИЧАМ тази игра и обичам да се състезавам 😁 и харесвам прическите, о, и не мога да забравя дрехите на мажоретките там много сладки и дори имат помпонове, които да си пасват толкова страхотно, а цветовете на косата са сякаш имате един цвят и те направи го по-тъмен и още един по-светъл о, и аз харесвам наздравиците там толкова страхотно 😊 всичко, което наистина ОБИЧАМ
Толкова е добър, но някои pkesis са lok като спа
О, БОЖЕ МОЙ. Тази игра е много забавна и почти не заключвайте толкова много неща, които инсталирах, защото прегледът остана, не много неща са заключени, но много неща са заключени. Дори да отключите селфи и доктор ще се радвам. Освен това, когато съм във фитнеса, ги докосвам едновременно и пише, че съм пропуснал и двете #тази игра не е забавна, излъгах
По принцип всяко нещо е заключено. Така че е трудно да повишите резултата си. толкова разочарован
Обичам тази игра, хората, които не я харесват... Не съм й дал 5 звезди, защото има деца, които играят тази игра и това не е НАЙ-ДОБРАТА игра за деца, но е добра игра, мисля, че ако искате за да го инсталирате, направете го, това е добра игра!
Обичам тази игра, наистина я харесвам толкова много, но не ми харесва начина, по който трябва да плащате за някои от танцовите движения и костюми и харесвате обувки в неща, което е всичко, което наистина бих променил, благодаря ☺️☺️👍👍😜😜 ❤️❤️🤩🤩
Това е фантастична игра и ми хареса твърде много и вие също трябва да опитате тази игра и всички сте забелязали интерес към нея.
Cheerleader Champion Dance Off Symulacyjne ixhw
От уста на уста 👄 и добър начин за д и да могат по най-добрия възможен начин да ми се свържат, тъй като и двамата са добър приятел, който е американец, и съм виждал много други приятели, които имат добър приятел, който е запален да се присъединя към компанията, но нямам представа какво се случва и нямам представа как да го направя, но трябва да изчакаме следващия ни кръг, за да си върнем застраховката на автомобила 🔙 и сега колата е отрязана и аз имам чаках да се върна 🔙 за моя полет до САЩ 🇺🇸 и аз той
Всеки път, когато правя нещо различно, има реклама
Мразя тази проклета игра, брато брато, дори не ни позволяват да получим цветовете на всички хубави неща е заключено 🔐 Имам предвид спа центъра, болницата дрехите и това дори не е честно и трябва да гледате реклами, за да отключите ходове, аз съм ще оценя това с 2 звезди, бих искал да мога да го оценя с 0
Много ми харесва
Тази игра е най-добрата коко игра, която съм играл в живота си и имам почти всяка игра на коко! Тази игра има актуализации и има толкова много танци. Никога не съм искал да бъда мажоретка, но сега го правя, защото играта я кара да изглежда много забавна точно като играта, така че наистина предлагам да вземете тази игра, защото е забавна за игра когато ми е скучно, много благодаря Коко, какво можех да правя без теб!
Cheerleader Champion Dance Off Simulátory izny
Нещата са заключени и трябва да плащаме с истински пари, тогава каква е ползата от парите от играта
Това е хубава игра... Но за почти всички неща, които искат да закупят...
Наистина е забавно, не ме разбирайте погрешно, но има толкова много реклами и за да получите всички добри неща, от които се нуждаете, за да гледате реклами или да плащате
графиките са ужасни и след известно време разбирате, че нищо не е вълнуващо, иначе е добра игра
Това не е проблем, ще гледам рекламите, така че ще ви дам 2 звезди, защото не всеки път, когато искам да гледам добавки
Добре. Но твърде много реклами!!!!.
Тази игра е много хубава, но много от елементите са заключени и спа, селфи и доктор също са заключени и единственият начин да ги отключите е да ги купите, ако беше безплатна игра, това би било най-добрата игра
Сладък, но много изостанал
Повечето неща не работят, освен да го купиш. Играта става наистина досадна с рекламите, които се появяват на екрана ми, докато играя играта
През цялото време, когато играх, ще ме изведе от играта, когато правех танц само за реклама и ще рестартира танца ми и същото нещо с дрехите, само защото случайно по погрешка докосвате рекламата, а не X
Толкова е забавно да го играеш. И аз имам толкова проблеми, че изостава няколко пъти и има много реклами. Моля, опитайте се да разрешите проблема с изоставането, защото изостава с известно време и ме кара да се ядосвам и това е моят татко телефон, така че това е причината и ако това е моят телефон, няма да е проблем. и можете ли да поправите издадени реклами.но е много добър.
Обичам играта като цяло, но ако имах предложение, бих искал да видя още няколко хода, но причината, поради която й давам петзвезден преглед заради избора на екипировка, защото са толкова сладки
беше добре, но не трябваше да плащаме за танците и прочие МНОГО РЕКЛАМИ
Най-хубавата игра на света.
Играта е наистина добра, но когато я изтеглих, ми отне 3 дни за изтегляне и наистина исках да я играя, защото сестра ми каза, че е супер забавна и готина игра и за много покупки в приложението, защото не мога да си взема дрехи без рекламата не ме кара да взема облеклото и трябва да гледам рекламата отново добре, това е всичко.
Имах тази игра на таблета си и беше страхотно! Сега на телефона ми СТРАХОТНО. Просто поправете рекламите.
Обичам тази игра, но ако няма заключени аксесоари, би било по-страхотно
трябваше да купя много неща, само за да получа прости неща!
Играта е добра, но сякаш всичко е заключено и наистина не мога да й се насладя
играта е добра, но не е интересна
Хубаво приложение
Всички кокосови игри нямат спа център и лекар, а понякога фризьорски салон или фотосесия. Това ме ядоса толкова!!!!!!!!!!!!😠😠😠 Моля, поправете всички коко игри и ни дайте пълна версия. ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА СА ЗАКЛЮЧЕНИ И ПРИСЪСТВАТ В ПЪЛНА ВЕРСИЯ МОЛЯ ГО ПОПРАВЯТЕ, ЗАЩОТО ТОГАВА ЩЕ ДАМ 5🌟 И АКО НЕ ЩЕ ДАДАМ 1🌟 КОРЕКЕТЕ ГО ВЕЧНО СЕГА!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!😠😡😠😡
Това е много добра игра, само че те трябва да намалят цените за надграждане
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arkade qvos
Първо, когато играеш е хубаво, но като продължиш става скучно, но е наред ☺☺
Защо отнема много време за зареждане и след това, когато свърши, веднага се срива. Хората не могат да играят, ако направи това... става някак досадно. Може би това може да се поправи?! Друго нещо: много от костюмите са доста неподходящи...не са подходящи за по-малки деца. Ако нямате нищо против, може би бихте могли да изберете повече тоалети. Много благодаря!
Харесва ми как играеш играта и получаваш мажоретка и след това можеш да пробваш, че е смешно, защото можеш да избираш собствените си тоалети и да се бориш срещу други хора. Понякога може да не получите всичко и трябва да бъдете като, ако искате да направите всичко отново, това са $9 и нощ 99 цента, което наистина е нещо като долари и хората не искат да плащат тези пари, така че и вие не го правите можете да изберете своя собствен характер .$9 наистина са $10 в хората, които нямат такъв вид
Сигурен съм, че е добра игра, но не мога да я играя 😭.. Отне 1 час, за да се зареди и все още можех да я играя. Тази игра трябва да е достъпна за всички устройства..
тази игра е добра за сестра ми и се забавлява
Е, играх играта за първи път. Наистина е добре. Нямам никакви предположения за играта, всичко е на ниво, само че съдийката е малко враждебна, но това няма да ми попречи да бъда мажоретка.
Честно казано не мога да ви кажа какво мисля за играта, защото не съм я играл, но изглежда невероятно, така че хората продължават да казват чао!